federatia internationala de like-uri

Ne-am calificat la Campionatul Mondial de Like’uri

Echipa nationala de Like-uri a Romaniei a reusit in aceasta dimineata calificarea la Campionatul Mondial de Like’uri. Reprezentatii caselor de pariuri au validat calificarea dupa 67 de minute de discutii incinse, timp in care au fost infirmate toate acuzatiile de fraudare a like-urilor.

Membrii echipei noastre se afla in acest moment intr-o locatie secreta, sub protectia Federatiei Internationale de Like-uri (FIL), unde asteapta repartizarea pe grupe. Conform informatiilor postate de catre agentii de securitate pe chat-ul intern, intre membrii echipei se face in acest moment schimb de conturi fictive. Va reamintim ca la acest campionat nu mai sunt acceptate conturi fictive implicate in legaturi amoroase cu persoane reale. Aceasta masura a fost luata anul trecut in urma incidentelor inregistrate in cadrul echipei nationale de like-uri a Olandei.

Profitam de aceasta ocazie pentru a retransmite fecioarelor de pe plaiurile mioritice ca cererile in casatorie cu burlacii din Echipa nationala de Like-uri a Romaniei se mai pot depune in acest an doar pana la data de 1 decembrie.

Uram succes echipei noastre!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s