Vand firma cu 200 conturi Facebook – Profit garantat

De mic copil am inteles ca pe lume exista doar doua categorii de antreprenori: cei care cresc afaceri si cei care administreaza afaceri. Eu fac parte din prima categorie – eu cresc afaceri. Pornesc o afacere de la zero – pe firma separata, cu elemente proprii de identitate vizuala inregistrate la OSIM, cu manual de identitate, planuri si strategii s.a.m.d. Dupa ce reusesc sa o pun pe picioare si sa scot profit de pe urma ei incep sa ma plictisesc. Am incercat sa continui cu cateva proiecte, dar, spre dezamagirea familiei, am mai venit cu bani de acasa pentru a le inchide.

Astazi am decis sa vand una dintre firmele pe care le detin in prezent. Domeniul ei unic de activitatea este prestarea de servicii in domeniul publicitatii pe cea mai profitabila retea de socializare: Facebook. Numarul celor care ofera servicii de crestere a numarului de like-uri pe anumite pagini isi mentine trendul ascendent in ciuda rezultatelor studiilor de conversie. Ca in orice alt domeniu, exista un scaun la stanga si unul la dreapta. Eu ma simt confortabil pe scaunul din partea stanga. Este mai profitabil in aceste vremuri.

Cele doua 200 de conturi disponibile au fost configurate cu nume de oameni (conturile cu animale de companie le ofer ca bonus) de pe IP-uri si numere de telefon diferite. Ele sunt grupate doua cate doua – de pe primul se aloca like-ul pe pagina buclucasa, in timp ce contul asociat este folosit pentru preluarea de comenzi.

Persoanele care doresc sa cumpere aceasta afacere trebuie sa-si decline adevarata identitate (sa-mi trimita pe email copie de pe actul de identitate, copie de pe actul de proprietate a imobilului unde are domiciliul stabil, copie de pe certificatul de la registrul comertului a firmei pe care o detine in prezent, copie de pe certificatul de inmatriculare a autoturismului proprietate personala si o fotografie de familie).

Lista cu cei care au beneficiat de serviciile profesionale prestate in cadrul acestei afaceri este confidentiala.

Profit garantat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s