Vine ploaie, bine le pare – SA CURGA email-urile si sms-urile

Am primit in urma cu cateva minute un email de avertizare din partea unui partener. In urma avertizarii de cod portocaliu de ploaie in toata tara, principalele agentii de publicitate s-au intalnit de urgenta si au stabilit sa profite de aceasta ocazie pentru a trimite si restul de newslettere contractate pana la sarbatorile de iarna. Specialistii online se asteapta ca si in aceasta perioada sa se inregistreze o crestere a traficului online, respectiv o crestere a comenzilor efectuate. Va reamintim ca in luna august operatorii de telefonie mobila au suplimentat numarul releelor in zonele in care apar blocaje in trafic.

Si de aceasta data, reprezentantii agentiilor de publicitate au reusit sa-si imparta pe cale amiabila intervalele orare in care sa-si trimita newsletterele. Ei au tinut cont si de lista intocmita saptamana trecuta de colegii lor ce trimit SMS-uri.

Va sfatuim sa cititi cu atentie fiecare email primit. Unele dintre ele vor contine cupoane de reduceri de 0,99% la produse a caror pret a fost marit zilele trecute cu 9,99%. Pentru comenzi mai mari de 300 euro transportul este gratuit pana la cel mai apropiat loc de parcare.

Verificati-va bateria la token, puneti cizmele de cauciuc la usa si bacsisul in buzunarul de la piept.

ATENTIE – aceasta este ultima promotie pe timp de ploaie din acest an.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s