protest femei

Protest spotan al femeilor care doresc sa se marite

In ciuda vremii extrem de reci pentru această perioadă, aseară a fost organizat spontan un protest al femeilor care doresc să se mărite – în timpul meciului Steaua București – Chelsea Londra (0 – 4). Protestul a fost declanșat de un sms primit de la agenția de cercetare Gemius.

Conform celor comunicate de Gemius, bărbații din România petrec mai mult timp pe Internet decât femeile. Datorită numărului redus de bărbați rămași în țară, număr confirmat oficial de recensământul din 2012, femeile care doresc să se mărite au fost nevoite să urmeze cursuri de specialitate pe tema activitățile sportive, pe lângă cele de fashion, bune (și preferate) maniere pentru a putea atrage atenția bărbaților. Acum ele se văd obligate să urmeze și cursuri de socializare pe internet pentru a putea comunica cu bărbații.

Femeile i-au solicitat premierului Ponta votarea în regim de urgență a unei ordonanțe prin care bărbații necăsătoriți să plătească o taxă suplimentară de acces la internet.

Protestul a fost susținut și de ONG-urile care militează pentru interzicerea identităților fictive pe site-urile matrimoniale. Incurajarea căsătoriilor bazate pe identități false conduc la violență în familie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s